MF Group    
    Ελληνικά English French
 
Σύνθετη Αναζήτηση
Executive Seminars
Οικονομικά
Χρηματοοικονομικά
Λογιστικά
Φορολογικά
Εργατικά - Ασφαλιστικά
Τραπεζικά
Νομικά
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Διασφάλιση Ποιότητας
Ναυτιλιακά
Management
Marketing
Πωλήσεις
Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων
Γραμματείς Διοίκησης
Δημοσίων Σχέσεων - Επικοινωνίας
Αποθήκη - Logistics
Εισαγωγές - Εξαγωγές
Ι.Τ.
Προμήθειες
Τεχνικά
Παραγωγή
Συντήρηση
Υγιεινή & Ασφάλεια
Περιβάλλον & Ενέργεια
Στατιστική
Πληροφορική
Σεμινάρια Δημοσίου
Εξειδικευμένα Σεμινάρια
Ψυχολογία
Τέχνη & Πολιτισμός
Φιλοσοφία
ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Ξενόγλωσσα Ειδικά Σεμινάρια
Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ρώσικα
Λοιπές Ξένες Γλώσσες
Αρθρα
Πιστοποιητικά
Προβεβλημένη Καταχ.


Τελευταία Σεμινάρια
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Έναρξη: 26-09-2018       Λήξη: 27-09-2018 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Eπιστήμονες με πρακτική & διδακτική εμπειρία
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS S.A

Σκοπός του Σεμιναρίου
είναι η περιγραφή και εξοικείωση με τις βασικές αρχές που διέπουν την ανάπτυξη και καταστροφή των μικροβιακών παραγόντων αλλοίωσης στα τρόφιμα καθώς και τα μέτρα ελέγχου που μπορούν να εφαρμοστούν, με απώτερο σκοπό οι συμμετέχοντες να είναι ικανοί:
•    να αναγνωρίζουν και να προβλέπουν τους κινδύνους αλλοίωσης
•    να επιλέγουν και να σχεδιάζουν τα κατάλληλα μέτρα στη βάση μιας «ολιστικής» προσέγγισης
•    να ερμηνεύουν και να αναλύουν πιθανές αστοχίες στην επεξεργασία & συντήρηση των προϊόντων  
•    να αξιολογούν και να επαληθεύουν τις εφαρμοζόμενες πρακτικές στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης

Σε ποιους απευθύνεται
σε όλους τους εμπλεκόμενους της αλυσίδας παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν, να αξιολογήσουν και να εφαρμόσουν μέτρα και μεθόδους επεξεργασίας & συντήρησης των τροφίμων: στελέχη που εργάζονται ή προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, μηχανικούς παραγωγής, υπεύθυνους έρευνας & ανάπτυξης, ποιοτικούς ελεγκτές – υπεύθυνους ασφάλειας των τροφίμων, συντάκτες συστημάτων και σχεδίων διαχείρισης της ασφάλειας & ποιότητας των τροφίμων.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Γεωπόνος. Εργ. Μηχανικής & Επεξεργασίας Τροφίμων, τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιθεωρητής Συστημάτων Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων (GLOBALGAP, AGRO 2-1,2-2, ISO 22000, HACCP,BRC, IFS, ISO 9001). Εισηγήτρια με μεγάλη διδακτική και πρακτική εμπειρία στην εκπαίδευση Ενηλίκων Αγροτικού Τομέα & Τομέα Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΚΕΠΙΣ.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: sales@oikonomotexniki.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ανοίξτε το συνημμένο αρχείο
 



Αίτηση ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε την αίτηση χωρίς δέσμευση
Όνομα  *
Επώνυμο  *
Διεύθυνση
Τηλέφωνο  *
Email  *
Νομός
Πόλη
Μας γνώρισες μέσω ενός φίλου; Nαι      Όχι
Επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι την
Πολιτική Προστασίας Προσωπικων δεδομένων της MF     
  *Για λόγους ασφάλειας παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο ανάλογο πεδίο.
  * 
 
Επιστροφή


MF Greece
MF Worldwide
Poll
Σε ποιο αντικείμενο θα σας ενδιέφερε περισσότερο να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο κατάρτισης?
Φορολογικά - Λογιστικά
Marketing - Πωλήσεις
Management - Οργάνωση
Τουρισμός και Εστίαση
Πληροφορική και Τεχνολογία
Ανάπτυξη προσωπικών Δεξιοτήτων
Υγιεινή, Ασφάλεια, Περιβάλλον

Όροι Χρήσης
Cookies
Προστασία Δεδομένων
Copyright 2010 Oikonomitexniki S.A.
SSL Certificates

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.
 

Διαβάστε περισσότερα ...

Είναι τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας με σκοπό να βελτιώσουν την περιήγηση σας και να αποθηκεύσουν προσωρινά στο περιηγητή σας τις προτιμήσεις σας.

Η απενεργοποίηση τους, είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στη προβολή της ιστοσελίδας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας να μπλοκάρει ή να σας προειδοποιεί για αυτά τα cookies, αλλά κάποια μέρη της ιστοσελίδας δεν θα δουλεύουν σωστά.