|
Έναρξη: 14-12-2018 [16:00-21:00]
Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 5
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
UNIQUE TRAINING
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει ευέλικτα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων βασιζόμενα στην ελληνική & ευρωπαϊκή νομοθεσία με στόχο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των τροφίμων. Έμφαση θα δοθεί και στην επισήμανση των αλλεργιογόνων συστατικών.
Σε ποιους απευθύνεται •εργαζόμενους στη βιομηχανίες τροφίμων σε ποιοτικό έλεγχο, παραγωγή •συντονιστές ασφάλειας τροφίμου / συστημάτων ποιότητας •σε προσωπικό που ασχολείται με λειτουργίες οι οποίες έχουν επίπτωση στην ασφάλεια τροφίμων
Εισηγητής Λέκτορας Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Υγιεινολόγος Τ.Ε.. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα υγιεινής με πολυετή διδακτική εμπειρία.
Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής: Tηλ.: 210 5200464, E-mail: sales@oikonomotexniki.gr
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ανοίξτε το συνημμένο αρχείο |
|
Επιστροφή
|
|
|