MF Group    
    Ελληνικά English French
 
Σύνθετη Αναζήτηση
Executive Seminars
Οικονομικά
Χρηματοοικονομικά
Λογιστικά
Φορολογικά
Εργατικά - Ασφαλιστικά
Τραπεζικά
Νομικά
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Διασφάλιση Ποιότητας
Ναυτιλιακά
Management
Marketing
Πωλήσεις
Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων
Γραμματείς Διοίκησης
Δημοσίων Σχέσεων - Επικοινωνίας
Αποθήκη - Logistics
Εισαγωγές - Εξαγωγές
Ι.Τ.
Προμήθειες
Τεχνικά
Παραγωγή
Συντήρηση
Υγιεινή & Ασφάλεια
Περιβάλλον & Ενέργεια
Στατιστική
Πληροφορική
Σεμινάρια Δημοσίου
Εξειδικευμένα Σεμινάρια
Ψυχολογία
Τέχνη & Πολιτισμός
Φιλοσοφία
ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Ξενόγλωσσα Ειδικά Σεμινάρια
Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ρώσικα
Λοιπές Ξένες Γλώσσες
Αρθρα
Πιστοποιητικά
Προβεβλημένη Καταχ.


Τελευταία Σεμινάρια
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Έναρξη: 10-12-2018       Λήξη: 11-12-2018 [16:00-21:00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 10

Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε

Σκοπός του Σεμιναρίου
είναι η επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό νέων/καινοτομικών προϊόντων τροφίμων τα οποία θα ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις για ποιότητα, ασφάλεια, συσκευασία και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και τις εφαρμοζόμενες μεθόδους/τεχνικές για την ανάπτυξη,  παραγωγή και προώθηση των νέων προϊόντων στην αγορά.

Σε ποιους απευθύνεται
σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων και ειδικότερα σε απασχολούμενους σε τμήματα έρευνας και ανάπτυξης και προώθησης προϊόντων σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων.

Εισηγήτρια
Καθηγήτρια ΕΜΠ στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών.
Δραστηριοποιείται ενεργά στη χημεία τροφίμων,  τεχνολογία τροφίμων, επιστήμη και μηχανική τροφίμων, τεχνική και σχεδιασμός, επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων,  στην ποιότητα τροφίμων, στον έλεγχο και διασφάλιση ποιότητας τροφίμων στις βιομηχανίες τροφίμων, στην ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στη βιομηχανία τροφίμων, στον οργανοληπτικό έλεγχο τροφίμων, διαπίστευση εργαστηρίων τροφίμων, ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης. Έχει τιμηθεί και διακριθεί με την πρώτη θέση σε πρόσφατους διαγωνισμούς καινοτομίας.


Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
Tηλ.: 210 5200464, E-mail: sales@oikonomotexniki.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ ανοίξτε το συνημμένο αρχείο


Αίτηση ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε την αίτηση χωρίς δέσμευση
Όνομα  *
Επώνυμο  *
Διεύθυνση
Τηλέφωνο  *
Email  *
Νομός
Πόλη
Μας γνώρισες μέσω ενός φίλου; Nαι      Όχι
Επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι την
Πολιτική Προστασίας Προσωπικων δεδομένων της MF     
  *Για λόγους ασφάλειας παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα στο ανάλογο πεδίο.
  * 
 
Επιστροφή


MF Greece
MF Worldwide
Poll
Σε ποιο αντικείμενο θα σας ενδιέφερε περισσότερο να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο κατάρτισης?
Φορολογικά - Λογιστικά
Marketing - Πωλήσεις
Management - Οργάνωση
Τουρισμός και Εστίαση
Πληροφορική και Τεχνολογία
Ανάπτυξη προσωπικών Δεξιοτήτων
Υγιεινή, Ασφάλεια, Περιβάλλον

Όροι Χρήσης
Cookies
Προστασία Δεδομένων
Copyright 2010 Oikonomitexniki S.A.
SSL Certificates

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.
 

Διαβάστε περισσότερα ...

Είναι τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας με σκοπό να βελτιώσουν την περιήγηση σας και να αποθηκεύσουν προσωρινά στο περιηγητή σας τις προτιμήσεις σας.

Η απενεργοποίηση τους, είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στη προβολή της ιστοσελίδας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας να μπλοκάρει ή να σας προειδοποιεί για αυτά τα cookies, αλλά κάποια μέρη της ιστοσελίδας δεν θα δουλεύουν σωστά.